23 Eylül 2019 Pazartesi - 11:45

Açıkhava'da Karadeniz fırtınası

Açıkhava Konserleri kapsamında, 22 Eylül Pazar gecesi, dizi çekimleri için Trabzon’da bulunan, Türkiye’nin en güçlü yorumcularından Öykü Gürman’ı, Karadeniz müziğinin sevilen isimleri, İmera, Ekin Uzunlar ve Merve Yavuz’u konuk etti. Vadi Açıkhava festival havasında geçen bir geceye ev sahipliği yaptı.

Açıkhava da Karadeniz fırtınası

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, U.S. Polo ASSN. Açıkhava Konserleri kapsamında, 22 Eylül Pazar gecesi, dizi çekimleri için Trabzon’da bulunan, Türkiye’nin en güçlü yorumcularından Öykü Gürman’ı, Karadeniz müziğinin sevilen isimleri, İmera, Ekin Uzunlar ve Merve Yavuz’u konuk etti. Vadi Açıkhava festival havasında geçen bir geceye ev sahipliği yaptı.

Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya U.S. Polo ASSN. Açıkhava Konserleri serisi ile devam ediyor.

22 Eylül Pazar gecesi, Karadeniz müziğinin sevilen isimleri peş peşe sahneye çıkarak, Vadi Açıkhava’da festival duygusu yaşattı. Karadeniz fırtınasının estiği Vadi Açıkhava sahnesinde gerçekleşen etkinliğin açılışını; güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken, ‘Sol Yanım’ şarkısıyla Youtube’da 10 milyon izlenme sayısını aşan Trabzon’lu Merve Yavuz oldu.

Adeta konuşturduğu kemençesiyle ve kadife sesiyle Ekin Uzunlar seyirciye romantik dakikalar yaşatırken, sergilediği yüksek performansla tam not aldı. Trabzon ve Rizeli müzisyenlerden oluşan İmera, enerji dolu parçaları ile herkesi horona davet ederek, eğlenceli en üst noktaya taşıdı.

Öykü Gürman güzelliği, şarkıları ve performansı ile büyüledi

Gecenin yıldızı, müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuğu ile son dönemde adından söz ettiren Öykü Gürman oldu. 4 bin kişinin soğuğa rağmen beklediği Öykü Gürman sempatik tavırları ve sıcaklığı ile hayranlarına keyifli anlar yaşattı.

Seyircisinin kendisinden duymayı beklediği ‘Ah Bu Sevdaluk’ ve ‘Oy Beni Vurun Vurun’ türküleri ile konserine başlayan Öykü Gürman ‘uzun bir aradan sonra hem Vadi Açıkhava’da hem de İstanbul’da ilk konserim. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Hoşgeldiniz’ konuşmasından sonra ‘Yalan Gözlerin’, ‘Düşün Beni’, ‘Seni Ben Unutmak İstemedim ki’, ‘Boyalı Direk’ ile coşkuyu arttırdı.

Seyircisinin verdiği hediyeleri büyük bir mutlulukla kabul eden Gürman, Düşün Beni yazan kağıdı gösterdikten sonra, el dokuması keşanı (karadeniz omuz örtüsü) omuzuna alıp şarkısını söylemeye devam etti.

Gecenin sürprizleri: Tuna Kiremitçi ve Koliva

Üç saate yakın sahnede kalan Öykü Gürman, Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları projesinde seslendirdiği ‘İyi Şeyler’i sahnede Tuna Kiremitçi ile birlikte düet yaptı. Gecenin bir diğer sürprizi ise Koliva grubu oldu. Grupla düet yaptığı ‘Ay Işığı’ şarkısını birlikte sahnede seslendirdiler.

Şıklığı ile kendine hayran bıraktı

Karadeniz müziğinin sevilen örneklerinin yanı sıra, geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarını ve sürpriz cover’larda seslendiren Öykü Gürman, sahnede şıklığı ile göz kamaştırdı. İlk bölümde Yelda Aslan imzalı siyah tulum ve iğne iplik moda tarafından hazırlanan 4 metrelik etek ile sahneye çıkan Gürman, ikinci yarı da Gülafer Ataş imzalı fuşya kostümü ile kendine hayran bıraktı.

 
'Aşkımız olay olacak'
 
İlk konserinde tam not aldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Aşkımız olay olacak'
Pop müziğin şarkılarıyla olduğu kadar kişiliğiyle de büyük beğeni toplayan ...
Soğuk havayı ısıttılar
Müzik kariyerlerinde 50. yıla yaklaşan Mazhar-Fuat-Özkan, önceki akşam ...
Tarkan coşkusunda ikinci perde
Megastar Tarkan’ın Harbiye Açıkhava konser serisinin ikinci gecesinde de ilgi büyüktü.
 
Sandal'la tanıtım
Dünyaca ünlü top modelleri podyuma çıkartarak Türkiye ’nin en büyük moda ...
Hadise'ye gönderme
Anadolu yakasında eğlence hayatına farklı bir soluk getiren Al SharQ Nispet, ...
İstek üzerine ikinci randevu
Sıla, art arda ikinci kez Antalya'da sahneye çıktı.
 
Erol Evgin Bursa'da
Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kerki Solfej’in ...
Müzik Şöleni
Pop müziğinin efsane isimlerinden Kenan Doğulu dün akşam İstanbul Bilgi ...
Evleniyor
Şarkıcı Merve Özbey, bir yıldır aşk yaşadığı Kenan Koçak ile evleneceğini açıkladı
 
Başarılı Radyocu Mine Ayman’dan Yaz Şarkısı
Müzik
Başarılı Radyocu Mine Ayman’dan Yaz Şarkısı
Ramazan Dursun'dan Yeni Şarkı
Müzik
Ramazan Dursun'dan Yeni Şarkı
Volkan Biçer ve Tuğra Yürük Fit. 'Geceler' Yayında
Müzik
Volkan Biçer ve Tuğra Yürük Fit. 'Geceler' Yayında
Karadeniz Müziğinin Muhteşem Buluşması
Magazin
Karadeniz Müziğinin Muhteşem Buluşması
İpek Demir'den Muhteşem Yaz Şarkısı
Magazin
İpek Demir'den Muhteşem Yaz Şarkısı
İmanoor, İstanbul Modest Fashion Week Defilesinde Göz Kamaştırdı
Moda
İmanoor, İstanbul Modest Fashion Week Defilesinde Göz Kamaştırdı
Prens Erkan'dan Yeni Şarkı 'Kız Meryem Meryem''
Müzik
Prens Erkan'dan Yeni Şarkı 'Kız Meryem Meryem''
Melissa Hatzis'den Yeni Şarkı
Müzik
Melissa Hatzis'den Yeni Şarkı
Okan Sayar’dan Yeni Şarkı 'Sensiz Olmaz'
Müzik
Okan Sayar’dan Yeni Şarkı 'Sensiz Olmaz'
Okan Sayar’dan Yeni Şarkı 'Sensiz Olmaz'
Müzik
Okan Sayar’dan Yeni Şarkı 'Sensiz Olmaz'
Medya Nefesi
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri