Alişan namına içtimai iletişim araçları üstünden karacılık atanlar üzerine izah yaptı.
"ALİŞAN VERGİ ÖDEMEYECEK"
Sevilen şarkıcı, "Gayrimenkullerini satılığa çıkarmış Ekrem İmamoğlunun başkanlığında, İstanbulda ihsan özgülemek istemiyormuş Alişan. Size erim veriyorum Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olduğunda vatandaşlıktan çıkacak" iddiasını Instagram hesabından paylaştı.
"KANSIZLAR, ZAVALLILAR"
Alişan üzerine ortaya atılmış bu iddiaya, "Benim hakeza müşterek obje söylemeyeceğimi ve yapmayacağımı beni Allaha şükür 24 yıldır tanıyanlar bilirler. Ama içtimai medyada bu ve bunun üzere bazı olup bitenleri gerçekmiş üzere saçan şerefsizler, kansızlar ve mahkemede barışmak düşüncesince yalvaran zavallılar. Ben burada doğdum, oturuyorum ve burada öleceğim" sanarak kaba çıktı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |