Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Ahmet Sönmez, kadınlarda göğüs deformasyonu hakkında bilgi verdi. Kadınlar için göğüslerin en çok deforme olduğu dönemin hamilelik ve sonrasında gelen emzirme dönemi olduğunu dile getiren Dr. Ahmet Sönmez, bu dönemde ortaya çıkan deformasyonların birkaç ana nedeni olduğunu ifade etti.
Genetik olarak derinin kalitesinin göğüslerde deformasyonu belirleyen en önemli etken olduğundan bahseden Dr. Ahmet Sönmez, bununla beraber, kaç yaşında hamile kalındığının, hamilelikte kaç kilo alındığının, ne kadar süreyle emzirildiğinin de önemli faktörler arasında olduğunu vurguladı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |