Ajax forması tecrübeli golcü Klaas-Jan Huntelaar, Hollandaya geri dönmeden önce Türkiyeye de gidebileceğini ancak tercih etmediğini söyledi.
Kariyerinde oynadığı Real Madrid, Milan ve Ajax takımlarıyla hiç şampiyonluk yaşamadığı hatırlatılan Huntelaar, Türkiyeye gelmesi durumunda şampiyonluk yaşayabileceğini söylerken; "Bazen hayatta bazı tercihler yaparsınız. Türkiyede futbol oynuyor olabilirdim ancak ben bunu istemedim" ifadelerini kullandı.
"BU YAŞTA OYNUYORSAM, İYİ GENLERİM VAR"
35 yaşına rağmen düzenli oynadığı hatırlatılan deneyimli golcü, "İyi genlerim var diye tahmin ediyorum. İdmanlarla vücuduna dikkat etmelisin. Aynı zamanda fit kalmak için biraz da şansa ihtiyacın var. Tabii ki suni çimde fazla futbol oynamamam da kariyerimi uzatan nedenlerden olabilir" dedi. (Sporx)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |