26 Ekim 2020 Pazartesi - 12:49

Sezen Aksu olmak isterdim

Hafta içi Cuma günleri Youtube Geco Medya kanalında ekrana gelen, moderatörlüğünü Melis Güvenç’in yaptığı izleMelis’in programının bu haftaki konuğu başarılı menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras oldu. Kısa süre önce 11’inci kitabı ‘Henüz Tanışmadık’ ile okurlarıyla yeni kitabının heyecanını paylaşan Aras bütün program süresince hayatına, kariyerine ve müzik dünyasın dair olan birçok konu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Sezen Aksu olmak isterdim

28 yıllık mesleki hayatında birçok sanatçının yol arkadaşlığını yapan ve her birinin ayrı ayrı alkışına ortak olduğunu söyleyen Özgür Aras sonsuza dek bu işi yapmayacağını ve bir gün bırakıp siyasete atılacağını söyledi. Bundan sonrası için kariyerine yeni bir yön vereceğini anlatan ve ilk defa siyasete atılacağını açıklayan Özgür Aras; “Gönlümde zaten hep siyaset yapmak vardı. Bir şekilde Bodrum Belediye Başkanlığı’na oynayacağım. Bu benim çocuk hayalimdi” dedi. Çocukluk hayalinin siyasete atılıp, bir bakanın özel kalem müdürlüğünü yapmak olduğunu anlatan Özgür Aras ünlüler dünyasına ise Zerrin Özer ile tanışmasıyla  adım attığını anlattı. “Pırıltılı dünyayı çocuk aklımla çok sevdim” diyen Özgür Aras sözlerine şöyle devam ederek “Şimdiki aklın olsa bu hayatın içinde olur muydun dersen; sanmıyorum, olmazdım. Ankara’da mecliste veya bir bakanlıkta işini çok çok iyi yapan bir özel kalem müdürü olurdum” dedi.

“Geçen seçimler ısınma turum oldu”

Bir önceki seçimlerde Bodrum Belediye Başkanlığı’yla ilgili görüşmeleri olduğunu söyleyen Özgür Aras, geçen seçimin kendisi için zamanlama konusunda henüz erken olduğunu ama aynı zamanda iyi bir ısınma turu olduğunu da söyledi. Aras, “Bir sonraki seçimlerde büyük ihtimalle adaylığımı koymuş olacağım. Bodrum için, çocukluğumun geçtiği, anılarımın olduğu en sevdiğim şehre faydalı şeyler yapmayı çok istiyorum” açıklamasında bulundu.

Kayra’yı Gonca Vuslateri oynasın istiyorum”

Son kitabı ‘Henüz Tanışmadık’ı büyük bir özveriyle yazdığını anlatan Özgür Aras kitaba dair en büyük hayalinin ise yazdığı hikayenin beyazperdeye uyarlanması olduğunu söyledi. Kitabın baş kahramanı Kayra’yı kimin canlandırmasını istediğini de açıklayan Özgür Aras Kayra rolü için şöyle konuştu; “Bu hikaye eğer senaryolaştırılırsa Kayra’yı Gonca Vuslateri oynasın çok istiyorum. Yeni nesilde en beğendiğim oyuncu o. Kayra’yı o kadar güzel oynayacaktır ki ona Gonca Vuslateri’i hayat versin çok isterim” dedi.

“Sezen Aksu olmak isterdim”

Ünlüler dünyasında çalıştığı veya çalışmadığı hangi ismin yerinde olmak istediğini soran Melis Güvenç’e, Özgür Aras’ın yanıtı ise “Sezen Aksu olmak isterdim” şeklinde oldu. Aras, Sezen Aksu’nun yerinde neden olmak istediğini ise şu cümlelerle açıklık getirdi; “Ondaki sevginin karşılıksız hali, herkesi her şekilde sevmesi, kabullenişi, kucaklama şekli çok özel. Kimsenin söyleyemediği ama herkesin kurmak istediği cümleleri ben de onun gibi kurup şarkılarla insanlara anlatmak isterdim.”

 
Cedi Osman: Yaz paylaşımı
 
‘Henüz Tanışmadık’ kitap severlerle buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Besteleri ile fırtına gibi esiyor
Magazin
Besteleri ile fırtına gibi esiyor
Tuğba Özay'dan Geleneksel Darülaceze Sakinlerine İftar Yemeği
Magazin
Tuğba Özay'dan Geleneksel Darülaceze Sakinlerine İftar Yemeği
Uganda'da Gönül Köprüsü Kuruldu: Kasım Alper Özdemir'in İzleri
Yaşam
Uganda'da Gönül Köprüsü Kuruldu: Kasım Alper Özdemir'in İzleri
Dream Türk TV'de Müzik ve Magazin ''50 Fifty'' ile Renk Buluyor
Magazin
Dream Türk TV'de Müzik ve Magazin ''50 Fifty'' ile Renk Buluyor
Paris Fashion Week'te Pınar Bent Rüzgarı
Moda
Paris Fashion Week'te Pınar Bent Rüzgarı
Hanzade'nin Şaheseri
Müzik
Hanzade'nin Şaheseri
Aveon Global Sigorta Peteği'i Sahnede Sigortaladı
Magazin
Aveon Global Sigorta Peteği'i Sahnede Sigortaladı
Hollanda’nın starlarıyla  şarkı söyleyecek
Müzik
Hollanda’nın starlarıyla şarkı söyleyecek
Depremzedelere umut dolu bir şarkı
Müzik
Depremzedelere umut dolu bir şarkı
Halk ozanından eşine anlamlı hediye
Müzik
Halk ozanından eşine anlamlı hediye
Medya Nefesi
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri