Süper Ligde zirve yarışında geride kalan Beşiktaş, yeni sezon için kemer sıkma politikası uygulamaya ve maliyeti yüksek oyuncularıyla yollarını ayırmaya karar verirken, ilk müjdeli haber de İtalyadan geldi. Çizme basını, Serie A kulüpleri Genoa ve Empolinin Siyah-Beyazlıların kaptanı Oğuzhan Özyakupu renklerine bağlamak için harekete geçmeye hazırlandığını duyurdu.
Her iki kulübün 26 yaşındaki 10 numara için sezon bitmeden Beşiktaşın kapısını çalacağını iddia edildi.
10 MİLYON EUROYA ROMAYA VERİLMEDİ
Empoli ve Genoanın daha önce Romanın da gündeminde olan Ozzie için ne kadar bonservis ücreti teklif edeceği konusunda bilgi verilmezken, Başkan Fikret Ormanın en az 5 milyon euro talep edeceği öğrenildi.
Beşiktaş sezon başı Romanın 10 milyon euroluk teklifini geri çevirmişti. Yeni sezonda futbolculara 2 milyon euronun üzerinde maaş ödemeyi düşünmeyen Siyah-Beyazlı yönetim, mali sıkıntıları aşmak için Oğuzhan gibi maliyeti yüksek isimlere gelen teklifleri değerlendirme kararı almıştı. (Star)