Kılıçdaroğlundan dikkat çeken ifade! Ne demek istedi?

3 Nisan 2019 Çarşamba   23:34

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleriyle ilgili, İstanbuldaki itiraz sürecinin sona erdirilmesini istedi.

 

 

"SÜRECİ BİTİRİN, BUNUN TÜRKİYENİN YARARINA OLACAĞININ BİLİNMESİNİ İSTİYORUM"

Kişisel Twitter hesabından attığı tweette Kılıçdaroğlu, İmamoğlunun mazbatasının bir an önce verilmesini talep ederken, itiraz sürecinin sona erdirilmesin, İstanbulun ve Türkiyenin yararına olacağını söyledi.

 

 

CHP liderinin kullandığı "İstanbulun ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum" ifadesi kafaları karıştırdı.

Kılıçdaroğlunun tweeti şu şekilde:

"İstanbul halkı tercihini yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının bir an önce verilmesi gerektiğini hatırlatıyor ve bu sürecin sona erdirilmesinin, İstanbul’un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum."

SOKAKLARI HAREKETLENDİRME İMASI

CHPliler tarafından bir süredir sokakları hareketlendirme iması yapılıyordu. Binali Yıldırım, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada da bu duruma işaret ederek "bu imadan vazgeçin" demişti.



Sayfa Adresi: http://www.medyanefesi.com/haber/Kilicdaroglundan-dikkat-ceken-ifade-Ne-demek-istedi/1332