Fenerbahçede Soldado İle Yollar Ayrılıyor

4 Nisan 2019 Perşembe   06:10

Fenerbahçe forvet hattını seneye sil baştan kuracak. Sarı-Lacivertli takımın teknik patronu Ersun Yanal, mevcut golcülerden İslam Slimaniyi tamamen defterden sildi. Michael Frey ise zaman zaman forma şansı bulsa da Yanal, onu beğenmiyor. Ersun Hocanın şu anda forma şansı verdiği tek golcü Soldado da Fenerbahçede son günlerini geçiriyor.

YANAL SICAK BAKMIYOR

Ersun Yanalın yönetime forvet hattı için verdiği ilk raporlarda gelecek sezon Soldadoyu takımda düşünmediğini bildirdiği öğrenildi. Yönetim de bu nedenle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İspanyol oyuncuya yeni mukavele teklifi yapmayacak. Hizmetleri için teşekkür edilecek ve Soldado dosyası da böylece kapatılacak.

PERFORMANSI DÜŞTÜ

Kanaryaya geçen sezon transfer olan Soldado, ilk yılında 26 lig maçında 9 gol, 5 asistle oynarken, toplamda ise 34 resim maçta 12 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu. 33 yaşındaki forvet bu sezon ise 15 lig maçında 4 gol atıp, 3 asist yaptı. Soldadonun bu sezonki resmi maç istatistiklerinde ise 19 karşılaşmada 5 gol, 4 asist bulunuyor.

Terimden Muhabire: Sen de Öyle Bir Soru Sordun ki

Beşiktaş, Oğuzhanın Bedelini Belirledi

Michael Frey, İslam Slimani, Fenerbahçe, Spor
#TR_Slot_200_1, #TR_Slot_200_2 { font-family: "Roboto",?sans-serif !important; font-style: normal !important; font-weight: bold; font-siz: 100%; }

YORUMLAR (5)



Sayfa Adresi: http://www.medyanefesi.com/haber/Fenerbahcede-Soldado-Ile-Yollar-Ayriliyor/1387