1 Nisan 2019 Pazartesi
14:09
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, İstanbul ve Ankaradaki seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buldan, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Seçimin kazananı ve istediği zaman da kaybettireni HDP olmuştur." dedi.
Pervin Buldan, seçim sonuçlarına ilişkin resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Buldan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:"KAZANANI VE KAYBETTİRENİ HDP OLMUŞTUR" "Türkiye genelinde seçimin kazananı ve istediği zaman da kaybettireni HDP olmuştur. Nokta."
Pervin Buldanİşte o paylaşım;
TEMELLİNİN SEÇİM ÖNCESİ YAVAŞ VE İMAMOĞLU AÇIKLAMASIHDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, CHPnin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunun seçildikleri takdirde, bunun HDPlilerin oyları ile olacağını söylemişti.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli Ankara, Buldan, Pervin Buldan, Halkların Demokratik Partisi, Politika, Güncel
#TR_Slot_200_1, #TR_Slot_200_2 { font-family: "Roboto",?sans-serif !important; font-style: normal !important; font-weight: bold; font-siz: 100%; }