21 Temmuz 2022 Perşembe - 22:41

Yüz gençleştirmede yeni teknik

Yüzdeki belli bölgelere yapılarak lifting (kaldırma) etkisi işlemden hemen sonra bile fark edilen yeni nesil mezoterapi uygulaması 7K Lifting ile tanışın! 

Yüz gençleştirmede yeni teknik

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Eser Aydoğdu ile son dönemde oldukça popüler olan, özellikle ünlülerin tercih ettiği 7K lifting ile yüz gençleştirme hakkında bilgi aldık. Botoks kadar basit bir işlem olan 7K lifting ile işlem sonrası morarma ve şişme olmadan günlük hayata devam etmek mümkün. 

Yaş aldıkça çevresel ve metabolik etkenlere bağlı olarak cildimizdeki fibroblastların yenilenme hızının yavaşlaması ile elastin ve kolajen sentezinin azalması ile birlikte, özellikle alt ve orta yüz bölgelerinde elastikiyet kayıpları gözlenmektedir. 7K lifting uygulaması ile kişinin kendi kolajen ve elastin sentezinin artmasını sağlayarak cildin tekrar gerginleşerek yukarı doğru hacimlenmesi ve kırışıklıkların azalması oldukça kolaydır. 

Mezoterapi uygulamaları 18 yaşını dolduran, cildinde yaşlanma etkilerini geciktirmek isteyen ve cilt sorunları bulunan herkes için uygun, önerilen bir yöntemdir. En başarılı medikal estetik uygulamalarından birisi olarak kabul edilen mezoterapi, cilt altı dokulardan başlayan iyileşme ve yenilenme sağladığı için, cildi güçlendirerek erken dönemde yıpranmasına engel olur. Cildin orta tabakasına müdahaleyi mümkün kılan özel iğneler aracılığı ile yapılan mezoterapi uygulaması, cildi besleyen dokuları uyararak çok daha kalıcı sonuçlar elde edilmesini sağlar. Bu sayede ameliyatlı estetik gereksinimi azalır ya da olabildiğince ertelenmiş olur.  

7K lifting mezoterapi uygulamasında ise yüzün stratejik yedi bio-estetik noktasına lifting (kaldırma) etkisini tetikleyen farklı iki molekül büyüklüğünde çapraz bağsız yüksek yoğunlukta hyaluronik asit, DMAE, organik silisyum ve aminoasitler enjekte edilir.  Bu yenilikçi yüz germe yöntemi, burun çevresinden dudak çevresine doğru derinleşen nazolabial çizgilerle, ağız kenarından çeneye kadar uzanan kukla çizgilerinin derinliğini azaltır ve cilt kalitesinin artmasını hedefler. Yüz ifadesini bozmadan cilde, sağlıklı ve nemli görünmesi için ihtiyaç duyduğu desteği verir. Kişinin kendi kollajen ve elastin liflerinin sentezini tetikleyerek, cildin doğal ve dinamik görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bu işlem derinden yüzeye total bir anti-aging etkisi yapar. Hem orta ve alt yüz bölgesini şekillendirir hem de sarkmış ciltte tekrar sıkılaşma ve lifting etkisi gösterir. Ayrıca yağ ve bağ dokularındaki kayıpları ve bozulmaları da onarır. 

Özellikle yüz bölgesinde elastikiyet kaybı, sarkma, kırışıklık görülen ve cerrahi yöntemlerden çekinen kişiler için en ideal yöntemlerden biridir. Cilt germe işlemi için yapılan dolgu uygulamaları sırasında oluşan hacim artışı ve şiş yanak görüntüsü oluşmasını istemeyen hastalar için de iyi bir tedavi alternatifidir. 

İşlem tamamlandıktan sonra enjeksiyon yapılan noktalarda hafif kızarıklık, çok nadiren de şişlik ve morluklar görülmekte olup, bu tür etkiler kısa süre içerisinde iyileşir. Tedaviyi takip eden ilk 24 saat işlem bölgelerine dokunmamak, aşırı sıcak ya da soğuğa maruz kalmamak, ağır egzersizlerden kaçınmak ve alkol tüketmemek gerekir. Kişi 7K lifting yaptırdıktan sonra günlük yaşantısına rahatlıkla dönebilir. 

7K lifting, ilk uygulamadan hemen sonra etkisini göstermeye başlar. Cildin nemi artar ve birkaç hafta içerisinde cilt yenilenmesi belirginleşir. Her tedavide olduğu gibi seans sayısı da kişiye özel belirlenir. Bununla birlikte tedavi planı genellikle 2- 3 hafta ara ile 2 veya 3 seans olacak şekilde belirlenir. Sonrasında 6 ay aralıklarla tek seans uygulama yapılarak uygulamanın etkisinin uzun sürmesi sağlanır.

 
Fikret Ağırçelik'ten yeni klip
 
Grani Erdi’den albüm müjdesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ünlüleri güzelleştiren merkez Novar Poliklinikleri
Türkiye’nin en ünlü yıldızlarının da tercihi olan medikal estetik ve sağlıklı ...
Neden pilates yapmalıyız?
Sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gören egzersiz eğitmeni Seher ...
Dermatolog Dr. Ali Şahan başkentte klinik açtı
Ünlü Dermatolog Dr. Ali Şahan, Ankara’da hizmete giren yeni kliniğinin ...
 
Didem Balçın Lansmana katıldı.
Türk Kanser Derneği ve BP Klinik "Hastalanmamak gerçekten mümkün" diyerek, ...
Kadınlar jinekolojik rahatsızlıklarda uzman kişilere danışmalı
İstanbul – Özellikle son zamanlarda artan jinekolojik rahatsızlıklar ve ...
Bayramda beslenme önerileri
Ramazan süresince değişen öğün saatlerinin yerini, bayramın ilk günü itibariyle ...
 
Oscar Ödül Törenine damga vuran hastalık: Alopesi Areata
Oyuncu Will Smith’in 94. Oscar Ödül Töreni’nde eşi Jada Pinkett Smith’in ...
Arşimed Saç Ekimi Tekniği
Saç ektirenlerin en çok şikayet ettiği konuların başında gelen alın çizgisinin ...
Akciğer kanseri tedavisinde başarı şansını araştırıyor
Minimal İnvazif cerrahi yöntemler akciğer kanserinde iyileşme süresini kısaltıyor…
 
Arabesk Müziğinin Kraliçesi Deniz, Tan İzmir'i Salladı.
Magazin
Arabesk Müziğinin Kraliçesi Deniz, Tan İzmir'i Salladı.
Wilma Elles Vizyoner Markalar Defilesinde Göz Kamaştırdı
Magazin
Wilma Elles Vizyoner Markalar Defilesinde Göz Kamaştırdı
Gizem Özdilli'nin Kimono Güzelliği
Magazin
Gizem Özdilli'nin Kimono Güzelliği
Deniz Tan'dan 'Elimde Değil'e Muhteşem Yorum
Müzik
Deniz Tan'dan 'Elimde Değil'e Muhteşem Yorum
Besteleri ile fırtına gibi esiyor
Magazin
Besteleri ile fırtına gibi esiyor
Tuğba Özay'dan Geleneksel Darülaceze Sakinlerine İftar Yemeği
Magazin
Tuğba Özay'dan Geleneksel Darülaceze Sakinlerine İftar Yemeği
Uganda'da Gönül Köprüsü Kuruldu: Kasım Alper Özdemir'in İzleri
Yaşam
Uganda'da Gönül Köprüsü Kuruldu: Kasım Alper Özdemir'in İzleri
Dream Türk TV'de Müzik ve Magazin ''50 Fifty'' ile Renk Buluyor
Magazin
Dream Türk TV'de Müzik ve Magazin ''50 Fifty'' ile Renk Buluyor
Paris Fashion Week'te Pınar Bent Rüzgarı
Moda
Paris Fashion Week'te Pınar Bent Rüzgarı
Hanzade'nin Şaheseri
Müzik
Hanzade'nin Şaheseri
Medya Nefesi
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri